Tretmani

Reviderm tretmani

Oslanjamo se na Revidermovu savršenu kombinaciju tehnologije, dermokozmetike i dodataka kako bismo kožu doveli u najbolje moguće stanje. Polazeći od kompjuterske analize kože, koristimo naše znanje i najnovije znanstvene nalaze za prilagodbu tretmana svakom klijentu.

Naše je duboko uvjerenje da je najbolja moguća briga i tretman holistički, individualan i prilagođen prirodnoj funkcionalnosti kože.

Razvili smo jedinstveni sustav liječenja koji se temelji na REVIDERM metodi. Prema vrsti kože i trenutnom stanju kože u svakom trenutku možemo odabrati pravi tretman za svog klijenta iz našeg portfelja za liječenje i prilagoditi ga individualno kao komplet prema potrebama kože

Tretmani

Dermalogica tretmani

Dermalogica terapeuta stavlja na prvo mjesto – što nam je pomoglo da razvijemo najkvalitetnije usluge na kozmetičkom tržištu. Svaki naš tretman ispunjava visoke profesionalne standarde – uz maksimalnu učinkovitost i jedinstveno Dermalogica iskustvo.

Tretmani kreirani za iskusne profesionalce koji su stekli titulu Dermalogica eksperta, njegu kože podižu na višu razinu pružajući zadivljujuće rezultate. Kad ih iskušaju, naši će klijenti s nestrpljenjem čekati svoj sljedeći tretman.

Tretmani

Profesionalni tretmani tijela

Profesionalni tretmani njege tijela imaju višestruke ciljeve: redefiniranje linije tijela odnosno mršavljenje, detoksikaciju, remineralizaciju, tonifikaciju te anticelulitno djelovanje. 

Samo sveobuhvatnim pristupom uz izradu individualiziranog programa za svakog klijenta mogu se postići rezultati koji ne samo da će uroditi plodom Vaše ljepote već i zadovoljstvom jer naša je misija Vaša ljepota koja traje.

Tretmani

Masaže

Svrha masaže je opuštanje tijela masažom mišića dugim, glatkim pokretima pri čemu se koriste losioni i ulja koja služe smanjenju trenja , ali i stimulaciji kože. Masažom se povećava razina kisika u krvi, a mišići se oslobađaju toksina i otpadnih proizvoda. Zbog toga se povećava fleksibilnost mišića uz istodobno smanjenje napetosti.

Također, stimulira se limfni sustav, čime se ubrzava eliminacija toksina iz tijela i jača imunološki sustav.Nakon kvalitetne masaže Vaše tijelo će biti bolje prokrvljeno, mišići će imati ljepši tonus, a Vi ćete biti opušteni i sretni.

Tretmani

Posebni paketi

Svjetlost Beauty nudi vam izbor različitih paketa. Naš centar je savršen za svakoga tko treba trenutak intime za potpuni beauty užitak. Svaki klijent može odabrati masažu po svom ukusu, želji i potrebama.

Tretmani

Trajno uklanjanje dlačica laserom

 

Tretmani