O nama

Svjetlost Beauty


Svjetlost Beauty Centar – jedinstveni medicinsko-kozmetički koncept koji diktira izvođenje najsavremenijih beauty trendova uz vrhunske profesionalne preparate Reviderma, Dermalogica i Jane Iredale, otvorio je svoja vrata u centru Sarajeva u ulici Bolnička 8A. 

Enterijerom dominiraju neutralni tonovi i prirodni materijali s detaljima zelene boje kako bi se postigao opuštajući, gotovo zendoživljaj. Već na ulazu dočekuju mirisi s posebno biranim eteričnim uljima kao granica nakon koje se ulazi u zonu opuštanja, regeneracije i uljepšavanja.

Naš centar je prepoznat po individualnom pristupu svakom klijentu, profesionalnosti u radu, visokim standardima kvaliteta i održavanja higijene pri pružanju usluga te ugodnom ambijentu i inovacijama. Upravo zbog spoja svih ovih segmenata, u ovoj jedinstvenoj oazi ljepote, korisnici usluga će se osjetiti jedinstveno, povratiti energiju i otkloniti posljedice stresa.
Više informacija o Svjetlost Beauty centru možete već sada pronaći na www.svjetlost-beauty.ba, putem telefona +387 33 821 921 kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, te rezervisati svoj termin za neku od usluga