Jane Iredale

Jane Iredale

Make up je nešto što čini gotovo nezaobilazan korak u našoj svakodnevnoj beauty rutini. Njime ili ističemo ono najbolje na svom licu ili prikrivamo nedostatke i nesavršenosti koje nas muče, a make up isto tako može biti i sredstvo kojim izražavamo svoju kreativnost, pri čemu naše lice postaje baš poput slikarskog platna za razne boje i teksture.

Nanošenje make upa tako je postalo navika o kojoj pretjerano više ni ne razmišljamo, pogotovo kada pronađemo make up proizvode koji nam odgovaraju i na koje uvijek možemo računati. No, razmislimo li ipak, znamo li što točno stavljamo na svoje lice, svoju kožu i što naposljetku s make upom unosimo u organizam? Velik broj žena odgovorit će NE, a one koje tome ipak pridaju više pozornosti, dosad su se već dobro upoznale s prednostima i manama takozvanih ‘konvencionalnih’ make up proizvoda koje nabavljamo u drogerijama i parfumerijama. One su, isto tako, otkrile koliko mineralni make up može biti dobar i kvalitetan za kožu.

Proizvodi Jane Iredale

Prikaži sve 4 rezultate

25 godina uspjeha poznatog brenda mineralnog make upa


Kada govorimo o mineralnom make upu, jedna od njegovih najistaknutijih zagovarateljica je pionirka beauty industrije jane iredale, čiji su mineralni proizvodi svojedobno unijeli pravu malu revoluciju u svijet make upa. Da budemo preciznije, bilo je to prije točno 25 godina kada je jane iredale pokrenula svoj (istoimeni) brend i vrlo se brzo nametnula tržištu sa svojom inovacijom. Budući da brend jane iredale danas slavi 25 godina postojanja, odlučile smo istražiti kako je sve započelo i zašto bi vam baš ovaj make up mogao promijeniti beauty rutinu, ali i proljepšati vaš ten kao niti jedan proizvod dosad.

Make up koji je spasio kožu holivudskih zvijezda

Tajna veza između brenda jane iredale i holivudskih faca, oduvijek je postojala. Nije tajna da su glumice i glumci na setovima snimanja nosili težak make up koji im je zatvarao pore i uzrokovao probleme s kožom, a scenska šminka s vremenom se pokazala tolikim opterećenjem, da je zaštititi kožu i učiniti ju ponovno zdravom i lijepom, za mnoge televizijske i filmske umjetnike postao prioritet zbog očuvanja vlastitih karijera. Rješenje problema, ipak, nisu pronašli, baš kao što ni make up artisti na tim istim snimanjima nisu mogli riješiti svoju frustraciju tadašnjim make up proizvodima, koje bi stalno morali popravljati na licima glumaca jer bi jednostavno skliznuli s lica.

Jane Iredale Amazing Base

Sve dok u priču, srećom i igrom sudbine, nije ušla Jane Iredale, koja je svoj prvi proizvod, mineralni puder u prahu, nazvala Amazing Base. Njime je odlučila dokazati kako i čisti proizvodi – čistih formula i čistih mineralnih sastojaka, mogu biti atraktivni i, ono najbitnije, djelotvorni. Kada se njen puder našao na jednom takvom filmskom setu, vizažisti su se zbog njega potpuno raspametili i proizvod je u vrlo kratkom roku postao ultimativni hit.

Osim filmskih setova, Jane Iredale također je neumorno obilazila plastične kirurge i dermatologe diljem Manhattana, koji su njen proizvod ubrzo počeli koristiti na svojim pacijentima sa specifičnim problemima kože i nakon tretmana laserom. Pionirka u svakom smislu te riječi, Jane je pomogla promijeniti način na koji su ljudi gledali na čistu kozmetiku, dotad uvjereni kako im kozmetički proizvodi s čistim i prirodnim sastojcima neće pružiti jednako dobre rezultate kao konvencionalna kozmetika sa sintetskim komponentama.

Mineralna kozmetika s integritetom


Jane Iredale prva je osjetila da će konzumenti sve više i više htjeti znati što se stavlja u kozmetiku, ali i na kožu, i što se na taj način unosi u organizam. Poželjela je da brzo i jednostavno dođu do informacija i transparentnost joj je od početaka bila vrlo bitna, pa je jane iredale bio prvi brend koji je na svom websiteu istaknuo popis svih sastojaka za sve svoje proizvode i objasnio što točno ti sastojci čine. Ubrzo je postao sinonim za kvalitetne mineralne formule koje imaju učinak njege kože i bude prirodni sjaj kože iznutra, zatim visoko pigmentirane čiste mineralne pudere koji pružaju izvrsnu, kao i dugotrajnu prekrivnu moć. jane iredale proizvodi i danas su na glasu kao oni koji poboljšavaju, ali i pojednostavljaju vašu beauty rutinu, a njihovim dugotrajnim korištenjem koža postaje sve ljepša, zdravija i kvalitetnija.

jane iredale mineralni make up proizvodi su:

  • čisti i cruelty-free

  • oslobođeni parabena, talka, ftalata, umjetnih mirisa i GMO sastojaka

  • nekomedogeni (ne začepljuju pore)

  • ekstenzivno dermatološki i alergološki testirani

  • bogati visoko efektivnim prirodnim sastojcima

  • bogati održivim, a nerijetko i certificiranim organskim sastojcima

  • idealni za kožu koja je osjetljiva i reaktivna