Dermalogica

Dermalogica

Ništa nije moćnije od ideje koja se ostvari u pravo vrijeme! To nam svakodnevno dokazuje uspjeh Dermalogice, “tihe revolucije” u njezi kože, koja ima kultni status, među profesionalcima za njegu kože diljem svijeta.

Dermalogicu su u Los Angelesu 1986. utemeljili Jane i Raymond Wurwand, osnivači The International Dermal Institutea, koji već 31 godinu profesionalnim kozmetičarima pruža edukaciju nakon srednjoškolskog obrazovanja te postavlja standarde u kozmetičkoj industriji i edukaciji. Svi Dermalogica proizvodi istražuju se i stvaraju u Institutu u suradnji s profesionalcima IDI centara širom svijeta.

Originalna vizija Dermologice vrlo je jasna: linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja) koje bi izabrali te preporučili profesionalni kozmetičari s istim oprezom kao i liječnici. I nakon 31 godinu – ključne vrijednosti, inovacije i edukacija sastavni su dio identiteta Dermalogice.

Čvrsta povezanost s temeljnim vrijednostima ne podrazumijeva neaktivnost. Štoviše, uspjeh Dermalogice ovisi o stalnom napretku -razvijanju i očuvanju kredibiliteta.

Brojna istraživanja omogućuju predviđanje trendova u industriji, ali i očuvanje vodeće pozicije u smislu otkrivanja novih načina njege kože. Tako je razvijen Face MappinigTM – revolucionarni pristup analizi kože stvoren na The International Dermal Instituteu ekskluzivno za Dermalogicu.

Saloni sada mogu koristiti nove tehnike analiziranja svakog dijela lica, što omogućuje jednostavnije određivanje proizvoda za njegu svakom klijentu.

Ništa nije moćnije od ideje koja se ostvari u pravo vrijeme!

Proizvodi Dermalogica

Prikaži sve 4 rezultate