13
maj

Nova REVIDERM Neuro Sensitive linija – za dehidriranu i suhu kožu

Svaka koža je jedinstvena te joj tako treba i pristupiti! Uz novu REVIDERM Neuro liniju budite sigurni da će vaša koža dobiti točno ono što joj je potrebno i što zaslužuje.

REVIDERM sistem za njegu kože temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Osim što njeguju, proizvodi uspješno poboljšavaju stanje kože te rješavaju postojeće nedostatke. Kao referentni centar ovog svjetskog brenda, uvjerili smo se u njegovu funkcionalnost, dubinu prodiranja, cjelovit pristup i individualnu njegu svakog tipa kože.

Ravno iz Reviderm laboratorija donosimo vam najnoviju Neuro Sensitive liniju za dehidriranu i suhu kožu, a posebno za oštećenu barijeru kože s tendencijom osjećaja nelagode, iritacije i upale te kao popratna njega kod neurodermatitisa i ekcema. Neuro Sensitive linija je u svoju ponudu uvrstila vrhunske proizvode, koji će svojim bogatim aktivnim sastojcima najbolje odgovoriti navedenim potrebama i problematikama. Visoko kvalitetni proizvodi s velikim udjelom aktivnih sastojaka na granici su između medicinskih proizvoda i kozmetičkih preparata, a u nastavku donosimo koji su to.

Neuro Sensitive De-Stress Cleanser

De-Stress Cleanser je neurokozmetički bi-gel za nježno čišćenje s iznimno niskom pH vrijednošću. Redovita upotreba smanjuje dehidraciju i iritaciju kože i poboljšava prag tolerancije kod neurodermatitisa i ekcema. Blag je i kompatibilan s kožom te je nježno čisti bez ispiranja zaštitnih lipida.

Neuro Sensitive De-Stress Toner

De-Stress Toner je neurokozmetički toner s iznimno niskom pH vrijednošću i vrlo učinkovitim Aqua Boosterom za prodiranje vlage.

Neuro Sensitive Double De-Stress Serum Day & Night

Double De-Stress Serum Day & Night je neurokozmetički serum s niskom pH vrijednošću, koja je nužna za prirodnu funkciju zaštite kože te stabilizaciju kožne flore. Inovativno dvokomorno pakiranje sadrži dnevni i noćni serum. Dnevni serum regulira i remineralizira kožu, dok noćni smiruje kožu.

Neuro Sensitive De-Stress Cream

De-Stress Cream je neurokozmetička 24-satna krema s iznimno niskom pH vrijednošćuBaza kreme, DMS Cera +, jača barijeru kože te je iznimno važna za otpornost kože. Serum poboljšava barijeru kože s lamelarnim lipidima identičnim koži.

Neuro Sensitive De-Stress Cream Rich

De-Stress Cream Rich je bogata, neurokozmetička 24-satna krema s iznimno niskom pH vrijednošću za sebostazu i kserozu kože. Krema je 24-satni ‘servis’ za oštećenu zaštitnu barijeru kože te osigurava poboljšanu toleranciju kože, kao i njezinu udobnost.

Neuro Sensitive De-Stress Eye Cream

De-Stress Eye Cream  je neurokozmetička krema za oči s ekstra niskom pH vrijednošću za glatko i ujednačeno područje oko očiju. Patentirani kompleks aktivnog sastojka – Clear Eye Factor, posvjetljuje osjenčane, osjetljive regije očiju. Također, aktivira enzimsku razgradnju pigmenata koji potječu iz krvi, a koji su odgovorni za tamnu boju krugova oko očiju.

Neuro Sensitive Emergency Care

Neurokozmetička SOS pasta, Emergency Care, idelana je za akutne iritacije i lezije. Jedinstveni kompleks bosvelične kiseline i cinka osigurava brzo rješavanje upalnih simptoma. Posebno je pogodna za neuro-senzitivnu kožu u akutnoj fazi, gdje ima intenzivni učinak s najvećom podnošljivošću.

Neuro Sensitive De-Stress Body & Hand Cream

De-Stress Body & Hand Cream je neurokozmetička krema za ruke i tijelo s iznimno niskom pH vrijednošću, zaštitom od barijera i efektom udobnostiPruža potpuno smirenu i uravnoteženu kožu na tijelu i rukama, optimizira obranu kože, smiruje kožu u slučaju nelagode, svrbeža i crvenila, povećava zadržavanje vlage te rezultira glatkom i gipkom kožom.

Neuro Sensitive Cleansing Set

U posebnoj ponudi je i limitirani Cleansing Set niske pH vrijednosti. U setu možete pronaći De-Stress Cleanser i De-Stress Toner.